Kardiyovasküler Hastalıklarda Hasta Değerlendirme ve Hemşirelik Bakımı Sempozyumu

İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 26 Ekim 2019 tarihinde Dünya Kalp Günü Etkinlikleri kapsamında hemşirelik sempozyumu düzenlendi. Bu yıl 6.’sı düzenlenen sempozyumun konusu Kardiyovasküler Hastalıklarda Hasta Değerlendirme ve Hemşirelik Bakımı olarak belirlendi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Asiye Gül, Kardiyovasküler Hastalıklarda Tanı Yöntemleri başlıklı oturumda oturum başkanı olarak görev alırken; Dr. Öğr. Üyesi Sevda TÜREN, Kardiyovasküler Hastalıklarda Kullanılan Görüntüleme Testleri ve Hasta Hazırlığı konulu sunumunu gerçekleştirdi. Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Meral MADENOĞLU KIVANÇ ve Arş. Gör. Rahime ATAKOĞLU’da sempozyuma dinleyici olarak katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 11/19/2019 - 20:37