Hemşirelik Haftası Programı

Hemşirelik Bölümü, "12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü"nü 9 Mayıs Pazartesi günü 13.30-16.00 saatleri arasında Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda düzenleyeceği etkinlik ile kutlayacak.

İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayacak program, Orkestra İKÜ'nün Akustik Dinletisi ile devam edecek. Açılış konuşmalarını Rektörümüz Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nazif Ekin Akalan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Asiye Gül'ün yapacağı etkinlikte, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Mahmut Paksoy "Ekip İçi İletişim" başlıklı konferans verecek.

Etkinlik; "Hemşirelik Bölümü Logosunu Belirliyor" yarışmasında birinci olan öğreniye ödül takdiminin ardından sona erecek.

Hemşirelik Haftası Programı ve Afişi

Son Güncelleme Tarihi: Per, 04/28/2022 - 09:58