Dr. Öğr. Üyesi Mukaddes Turan Miral, TÜBİTAK 2022 Bilim Söyleşileri Kapsamında “Ergen Sağlığı” Konulu Seminer Verdi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Mukaddes Turan Miral, “TÜBİTAK Bilim Söyleşileri” kapsamında Sakarya Pamukova 75. Yıl İlköğretim Okulu’nda “Ergen Sağlığı” konulu seminer verdi. 16 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen seminere; Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, ergenlik döneminin başlarında bulunan 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenler katıldı. Yaklaşık yüz öğrencinin katıldığı seminerde, ergenlik ve etkileyen faktörlere ilişkin bilimsel çalışmalar doğrultusunda eğitim verildi. Etkinlik sonunda Dr. Öğr. Üyesi Mukaddes Turan Miral’e; 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kabasakal tarafından plaket, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir tarafından ise teşekkür belgesi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/30/2022 - 11:18